❗ Поштовани родитељи, драги ђаци, принуђени смо да у наредном периоду комуницирамо искључиво на овај начин. Први корак је да пратите наш званични сајт школе. Све време током трајања ванредног стања реализоваће се наставни процес кроз учење на даљину. Почетак оваквог рада је од уторка, 17. марта 2020. године. У одељку УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ ученици ће моћи да пронађу информације у вези са тим шта ће тог дана из ког предмета прочитати, урадити, обновити…
Едукативни садржаји за учење на даљину биће емитовани на 3. Каналу РТС-а.
Шест дана у недељи, почев од уторка, 17. марта 2020. године од 8.00 биће емитоване наставне јединице општеобразовних предмета, по распореду који ће бити доступан преко Фејсбук странице наше школе, сајта Министарства, као и на www.rasporednastave.gov.rs. Такође, распоред емитовања биће истакнут и на улазним вратима школе.
За све ученике од 1. до 7. разреда емитоваће се образовни садржаји по блоковима од по два часа дневно. За ученике 8. разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по три часа дневно, од којих ће два увек бити српски језик и математика, а трећи час је један од предмета који се полажу на завршном испиту. Сви емитовани садржаји ће од следећег дана бити доступни за неограничени број прегледа на РТС Планета. Оператери неће наплаћивати проток и пренос података за наведене едукативне садржаје (бесплатни интернет минути).
Остали едукативни садржаји за учење и упутства за рад за емитоване часове, као и за предмете који нису обухваћени ТВ емитовањем, биће прослеђени родитељима или ученицима преко Вајбер група или електронске поште од стране одељењских старешина/учитеља. Молимо све родитеље да у што краћем временском року током данашњег дана доставе своју мејл адресу одељењском старешини/учитељу. За сва додатна питања и недоумице можете се обратити својим одељењским старешинама и учитељима.

Све информације, препоруке и смернице биће доступне на сајту школе, фејсбук страници и на огласној табли на главном улазу школе.

Ваша Десанка