Савети педагога

Драги ученици и родитељи,

Oво је период пун новина, изазова, стрепњи, страхова и непознатих ствари и нама и вама. Видим да сте редовни у виртуелним учионицама и да Ви, родитељи, поред својих обавеза, својој деци пружате неизмерну подршку у новонасталој ситуацији. Само тако, договором, сарадњом и поштовањем рокова овај тежак период можемо превазићи на најбољи могући начин.

Ових дана је било заиста тешко и вама али и наставницима који су буквално даноноћно радили на повезивању са вама, родитељима, колегама. Само уз максимално разумевање, сарадњу и међусобну толеранцију, овај вид наставе можемо подићи на висок ниво и дочекати крај године са што већим знањем, добрим оценама али што је најважније, доброг здравља.

У сваком тренутку, за Вас је ту и ваша педагошкa служба. Ако Вам је потребна било каква додатна помоћ, савет, смерница, ако имате неких недоумица у учењу, сарадњи са наставником, организацијом времена, ако вам је само потребан разговор, пишите ми. За Вас смо отворили посебну имејл-адресу desanka.pedagog@gmail.com

Будите ми здрави и весели!

Mаја Антић, педагог

За осмаке

За осмаке

Децо овде можете попунити упитнике професионалног интересовања и сазнати које је то занимање које вама највише одговара

Највећа колекција игара за карантин

Учење на даљину

Учење на даљину

Савети педагога како да се организујете када је учење на даљину у питању

Слободно време

Основне заштитне мере против новог корона вируса

Основне заштитне мере против новог корона вируса