Физичко и здравствено васпитање

 

18 – 23.5.2020.год.

Здраво свима!
Ево и последњег задатка за ову школску годину. Одговоре на питања пошаљите до недеље, како бих могла све да прикупим и прегледам. Почетком идуће недеље добићете предлог закључне оцене, тако да вас молим да све задатке до краја недеље предате.
Чувајте ваше здравље и вежбајте редовно! Спортски поздрав!

10. недеља- У кућним условима

 

11-16.5.2020.год.

Здраво свима!
Ближи се крај школске године те вас подсећам да сви који нису завршили задатке из претходних недеља то учине што пре.
Ове недеље посветићемо се спортској игри Кошарка. Пажљиво погледајте материјал који вам шаљем и одговорите на питања која се налазе на крају. Такође одрадите и мерења која су набројана на почетку ( сећате се како смо их радили у школи) и пошаљите заједно са одговорима.
Надам се да редовно вежбате и да ово лепо време и слободу кретања користите на прави начин.
Чувајте се! Спортски поздрав!

9. недеља- У кућним условима

 

4 – 9.5.2020.год.

Здраво свима, надам се да сте мало одморили и да сте спремни за даљи рад.
У материјалу који вам шаљем можете се упознати са спортском игром Рукомет. Након што одгледате линкове и мало истражите по нету, ваш задатак биће да направите презентацију о истој.
Надам се да редовно вежбате.
Спортски поздрав!

8.недеља- У кућним условима

27.4 – 3.5.2020.год.

Здраво свима! Надам се да сте сви здрави!
Ове недеље шаљем вам материјал који можете погледати и пробати вежбице. Домаћи задатак ове недеље немате, али то искористите да завршите све оно претходно. Крајем недеље уписујем оцене!!! Досадашње утиске можете погледати у есДневнику.
Вежбајте редовно и водите рачуна о свом здрављу. Спортски поздрав!

7. недеља- У кућним условима

 

14-27.4.2020.год.

Поздрав свима!
Драго ми је што се већина вас усудила да се опроба у прошлонедељном изазову. Ове недеље позабавићемо се двема темамама. Планирањем и истраживањем.
Први део задатка јесте да сачините план исхране за један дан, при чему ће вам помоћи материјал који сте испратили прошле недеље, као и материјал који вам шаљем сада.
Други део задатка биће да пажљиво испратите линкове у вези атлетских дисциплина и да направите мини презентацију о Краљици спортова.
Шаљем вам , као и обично, линкове за различите вежбе обликовања, истезања, као и неке интересантне игрице којима се можете бавити са укућанима.

Одрађене задатке можете послати до 27.4.2020.год на меил desanka.fzv@gmail.com .
Чувајте своје здравље и вежбајте редовно! Спортски поздрав!

5.недеља- У кућним условима

 

7-13.4.2020.год.

   Здраво свима!
   За почетак захвалила бих се свима који су успешно одрадили све задатке у претходном периоду и подсетила оне који то нису учинили да одраде у најкраћем року. Имајте у виду да ће закашњење утицати на оцену за крај школске године.
   Ове недеље позабавићемо се правилном исхраном. Прослеђујем вам материјал и линкове на којима можете наћи смернице и савете. Задатак за ову недељу биће да покушате да испоштујете Недељу Здравих Навика. Овај задатак радите искључиво због себе и свог здравља, те покушајте да издржите. Повратну информацију о томе да ли сте покушали, успели, шта вас је омело, шта вам је било најтеже, утисак…проследите кроз неколико реченица на меил desanka.fzv@gmail.com .  Надам се да ћете сви покушати да учествујете у изазову и да ћете успети.

  У материјалу можете наћи и вежбе и предлоге како да се размрдате, као и интересантне игрице које можете играти са својим укућанима.
Останите код куће и редовно вежбајте! Спортски поздрав!

4. недеља- У кућним условима

 

30.3-3.4.2020.год.

Здраво свима! Надам се да водите рачуна о себи и о свом здрављу и да свакодневно вежбате. Ове недеље позабавићемо се и хигијеном. Верујем да сте сви већ упознати са основама, али не шкоди подсетити се. Погледајте садржај који вам нудим, као и вежбе које предлажем. Наравно, вежбајте шта год вама одговара, битно је да свакодневно напрегнете и истегнете своје тело.

Задатак за ову недељу је прављење маски. Ја сам вам понудила веома лаку варијанту, а верујем да већ имате искуства у томе. Проследите ми коју фотографију на меил desanka.fzv@gmail.com .

Спортски поздрав!  

3. недеља- за ученике и родитеље Физичко и здравствено васпитање у кућним условима

23-27.3.2020.год.

Спортски поздрав свима! Надам се да сте сви здрави и расположени за мало вежбања. На следећим линковима можете наћи предлоге како да разгибате ваше мишиће и растеретите главу од учења. Гледајте да сваког дана одвојите време и посветите се свом телу. Ваш задатак за ову недељу је да ми на мејл desanka.fzv@gmail.com проследите снимке или фотографије вашег вежбања.

100 Вежби обликовања без реквизита ОВДЕ

Вежбе за децу 1, почетници ОВДЕ

Вежбе за децу 2 ОВДЕ

Деветоминутне вежбе за децу ОВДЕ

„Have a Blast With This Family Fun Cardio Workout!” ОВДЕ

17-21.3.2020.god.

До краја недеље попуните упитник и проследите ми преко меjла или разредних старешина, спортски поздрав!

100 вежби обликовања без реквизита ОВДЕ

КУЋНА ВАРИЈАНТА – ЕЛЕМЕНТАРНЕ ШТАФЕТНЕ ИГРЕ https://www.facebook.com/watch/?v=2639269676308046

КУЋНА ВАРИЈАНТA https://www.facebook.com/watch/?v=294807411497890

Покренимо нашу децу – вежбе обликовања са реквизитом (столица) ОВДЕ